Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Visschotel met aardappelpuree

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 courgette, in blokjes
3 tomaten, in blokjes
125 ml crème fraîche
2 schaaltjes koelverse aardappelpuree (à 450)
2 blikjes zalm (à 213 g), uitgelekt
3 bosuitjes, in ringetjes
4 el olijfolie
1 teentje knoflook, fijngesneden
ovenschaal

Bereiden

Verhit in een koekenpan 2 eetl olijfolie en bak al roerend op hoog vuur de courgette, tomaat en knofllook tot deze lichtbruin zijn.
Roer de crème fraîche erdoor en laat het geheel even afkoelen.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet de ovenschaal in met een lepel olijfolie en verdeel de helft van de puree over de schaal. Schep hier het courgettemengsel op, meng de zalm met de ringetjes bosui en verdeel dit over het groentemengsel. Schep de rest van de puree eroverheen, sprenkel er nog een eetlepel olijfolie over en plaats het gerecht 20 min in de oven.

Bereiden: ca. 10 min
Oventijd: ca. 20 min

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Traditioneel bereide Noorse witte heilbot
Noorse zalm Nuehng Ma-nao (4 porties)
Spruitjes met gerookte zalm
Zeewolf met peultjes
Kabeljauw en mosselen in mosterdsaus

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes